Κακασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2023

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα άτομα με αναπηρία

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής του σχετικά με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2023 από 21 έως 31 Αυγούστου στον Μάναγρο της Βολισσού, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την προσέλευση των γονέων και κηδεμόνων που άμεσα ανταποκρίθηκαν και κάλυψαν όλες τις υπάρχουσες θέσεις. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Χιώτες ότι δυστυχώς έχουμε έλλειψη σε συνοδούς και να παρατείνουμε την περίοδο για την υποβολή αιτήσεων έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου με την ελπίδα ότι θα καλυφθούν και αυτές οι θέσεις, ώστε να πραγματοποιηθεί για μία ακόμη χρονιά το κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα.

Η συμμετοχή στο Κ.Π.2023 του ΠΣΑμεΑ αφορά άτομα με αναπηρία ηλικίας 10 έως 50 ετών.

Επειδή η εξεύρεση συνοδών είναι ζητούμενο, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες να προτείνουν σε συνοδούς που γνωρίζουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κ.Π. Όλοι οι συνοδοί θα αποζημιωθούν για τις υπηρεσίες τους και θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν θετικά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των συνοδών μπορούν να κατατίθονται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ  Δημοκρατίας 8 ( δίπλα στο ΚΕΠ Δ. Χίου), τηλ.2271024194 έως Παρασκευή από τις 8πμ  μέχρι τις 4μμ. ή ηλεκτρονικά στο mail: ameachio@otenet.gr . Μέχρι τις 18 Αυγούστου 2023.

 (Σημείωση: Την αίτηση συνοδών,  μπορείτε να την δείτε συνημμένα στη συγκεκριμένη δημοσίευση σε μορφή PDF).

 Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ  Δ.Σ.

ΤΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ

Κατεβάστε την αίτηση συνοδού από εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΝΟΔΟΥ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ