ΠΣΑμεΑ, Παραδοσιακό χιώτικο πανηγύρι, ξανά μαζί.

Καλοκαίρι 2022 – Δράσεις

ΠΣΑμεΑ, Παραδοσιακό χιώτικο πανηγύρι, ξανά μαζί.

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμΑ, επανέρχεται και πραγματοποιεί τις πάγιες δράσεις του, οι οποίες είχαν ανασταλεί από τα μέτρα κατά του κορωνοιού, για δύο συνεχόμενα χρόνια. !!

Οι δράσεις αφορούν στην υλοποίηση κατασκηνωτικού προγράμματος για ΑμεΑ, το οποίο ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου, στον Μάναγρο της Βολισσού και θα διαρκέσει έως τις 13 Αυγούστου. Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για ΑμεΑ είναι ένα πετυχημένο πρόγραμμα που ο ΠΣΑμεΑ πραγματοποιεί από το 2000 έως και το 2019 και προσφέρει μέρες χαράς στα άτομα με αναπηρία που συμμετέχουν και πραγματική ανακούφιση στις οικογένειές τους.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, θα πραγματοποιήσουμε  το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι, που επίσης είχε ανασταλεί λόγω κορωνοιού, στο Λιμανάκι στο Καστέλλο, στις 9 το βράδυ, με την ορχήστρα του Μάρκελλου Πούπαλου.

 Ο Παγχιακός Σύλλογος καλεί το Χιώτικο κοινό να ενισχύσει τις δράσεις μας, είτε συντροφεύοντάς μας  στο Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι, είτε με την αγορά κουπονιού ενίσχυσης, αξίας  5 ευρώ, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας, που είναι η ηθική και υλική υποστήριξη των μελών μας και η θεσμική προώθηση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές μας.

Ευχαριστούμε πολύ όσους υποστηρίζουν τις δράσεις μας και τους διαβεβαιώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για την στήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσον.

Όλο το Δελτίο Τύπου στον σύνδεσμο: Δ.Τ. ΠΣΑμεΑ εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2022