“Κάνω Πράξη την Αγάπη” – 5ο Νηπιαγωγείο Χίου

Επίσκεψη σήμερα 9/6/2020 μελών του Παγχιακού Συλλόγου Α. με Α. στο 5ο Νηπιαγωγείο Χίου, μετά από πρόσκληση του Νηπιαγωγείου, προκειμένου να μας παραδώσουν μια γενναία ποσότητα πλαστικών καπακιών, που συγκέντρωσαν τα παιδιά συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης και της προστασίας του Περιβάλλοντος, αλλά και της έμπρακτης συμμετοχής στη δράση του ΠΣΑμεΑ “Κάνω Πράξη την Αγάπη”.

Η Σοφία Μιχάλα και η Χριστίνα Παβίτσου μίλησαν στα παιδιά για την αναπηρία και για τους ανθρώπους με αναπηρία, για τα αναπηρικά  αμαξίδια και αυτοκίνητα και τι σημαίνει το μπλε καρτελάκι, γιατί δεν πρέπει να παρκάρουμε σε θέσεις που προορίζονται για τα αναπηρικά αυτοκίνητα, για τον σεβασμό και την αλληλεγγύη που πρέπει να έχουμε και να δείχνουμε οι άνθρωποι μεταξύ μας.  

Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις, φόρεσαν βραχιολάκια του ΠΣΑμεΑ και όλοι μαζί, τα παιδιά, οι νηπιαγωγοί, η Σοφία, η Χριστίνα  και η Ελένη έδωσαν τα χέρια σαν μια ένδειξη αδελφοσύνης και μια υπόσχεση για ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο θα στηρίζεται στα παιδιά αυτά, τους σωστά ενημερωμένους και αλληλέγγυους αυριανούς  πολίτες!!