Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης βαρών σε πάγκο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης βαρών σε πάγκο

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ συγχαίρει τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης βαρών σε πάγκο με αρκετούς Χιώτες αθλητές από το Σωματείο “Ίωνες”, στο κλειστό γυμναστήριο στο γήπεδο της Χίου. 

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις, τα νέα πανελλήνια ρεκόρ ακόμα και οι αθλητές που διακρίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύουν ότι η αναπηρία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στη θέληση και την αποφασιστικότητα. Αποφασιστικότητα, που υπερνικά ακόμη και τις τραγικές κρατικές υποδομές στον αθλητισμό των ΑμεΑ σε όλα τα επίπεδα.

Συμμετείχαν από το αθλητικό σωματείο ΙΩΝΕΣ η Παβίτσου Χριστίνα κατηγορία 79 κιλών, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της, η Κατερίνα Πατελίδα κατηγορία 86 κιλών, η οποία κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της, και ο Γεώργιος Αντωναράκης κατηγορία 59 κιλών, ο οποίος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Σοφία Μιχάλα, πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, ο Θωμάς Παραδέισης Αντιπρόεδρος, ο Νέστορας Ξυλάς, γραμματέας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου, ο Παντελής Καλόγερος παραολυμπιονίκης στην σφαίρα και το δίσκο και η Κέλλυ Λουφάκη παραολυμπιονίκης ξιφασκίας με αμαξίδιο, μέλη του ΔΣ του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ.

Δελτίο Τύπου άρση βαρών στον Πάγκο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης βαρών σε πάγκο

*Οι φωτογραφίες είναι από το μέλος μας φωτογράφο Σιδερή Λοΐζο