Φωτογραφία της αθλήτριας Χριστίνας Παβίτσου

Συγχαρητήρια στη Χριστίνα Παβίτσου

Ο Παγχιακός Σύλλογος  ΑμεΑ συγχαίρει το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κ. Χριστίνα Παβίτσου για την μεγάλη επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης βαρών  στον πάγκο, που διεξήχθη στην Τιφλίδα της Γεωργίας από 23- 28 Σεπτεμβρίου 2022,κατά την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, την 2η θέση στο σύνολο κιλών στο Ευρωπαϊκό και την 3η θέση στο σύνολο κιλών στο Open.  Η Χριστίνα είχε κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο στους προηγηθέντες Πανελλήνιους αγώνες άρσης βαρών στο πάγκο!!

       Μέλος της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών στον Πάγκο, προερχόμενη από το Α.Σ. ΑμεΑ «ΙΩΝΕΣ» της Χίου, εκπροσωπεί επάξια το νησί μας, τόσο στο Εσωτερικό, όσο και το Εξωτερικό!!.   

       Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες των αθλητών μας ατόμων με αναπηρία και όχι μόνο, οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας τόσο των ίδιων των αθλητών, όσο και των αθλητικών σωματείων και των προπονητών που τους στηρίζουν.

      Το παράδειγμά τους ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους αθλητές να τους ακολουθήσουν, αφού εκτός από τις υψηλές ιδέες του αθλητισμού, μεταφέρουν ιδανικά και αξίες, που χαρακτηρίζουν άτομα με ήθος και αξιοπρέπεια!!

 

       Ευχόμαστε στη Χριστίνα καλή συνέχεια και επιτυχία στους επόμενους αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνουν στο Ντουμπάι τον Ιούλιο του 2023.                           

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΣΑμεΑ

 

 

                                                                           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                         ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΑ                                             ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ

Το δελτίο τύπου σε μορφή pdf 2022-09-27_Συγχαρητήρια στη Χριστίνα Παβίτσου