Συγχαρητήρια στην Κέλλυ Λουφάκη

Ο Παγχιακός Σύλλογος  ΑμεΑ συγχαίρει το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κ. Κέλλυ Λουφάκη για την μεγάλη επιτυχία της με την 10η θέση στην σπάθη και την 21η θέση στο ξίφος μονομαχίας, στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο του 2023, που φιλοξενήθηκε στην Ουάσινγκτον. Η αθλήτρια, εκτός από μέλος του ΔΣ στον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με αναπηρία, είναι και πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αετοί Αθήνας.

 

Να θυμίσουμε ότι η κ. Κέλλυ Λουφάκη, ήταν η πρώτη Ελληνίδα οπλομάχος που συμμετείχε σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα στο Ρίο το 2016.

 

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες των αθλητών μας, ατόμων με αναπηρία και όχι μόνο, οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας τόσο των ίδιων των αθλητών, όσο και των αθλητικών σωματείων και των προπονητών που τους στηρίζουν.

 

Το παράδειγμά τους ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους αθλητές να τους ακολουθήσουν, αφού εκτός από τις υψηλές ιδέες του αθλητισμού, μεταφέρουν ιδανικά και αξίες, που χαρακτηρίζουν άτομα με ήθος και αξιοπρέπεια!!

 

Ευχόμαστε στην Κέλλυ καλή συνέχεια και επιτυχία στους επόμενους αγώνες και ευχόμαστε στη κατάκτηση της θέσης, που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, στους Παραολυμπιακούς  Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

 

Το   Δ.Σ. Του ΠΣΑμεΑ

2023-01-19_Συγχαρητήρια Κέλλυ Λουφάκη